Slimme prijzen voor agrarische producten

Betaalmethoden

Veilig betalen

U kunt uw bestelling bij AgriVos op verschillende manieren afrekenen. AgriVos maakt gebruik van paymentprovider Mollie. Hierdoor kunnen wij diverse betaalmethoden aanbieden en wordt uw betaling altijd veilig afgehandeld. Onderstaand een overzicht van de beschikbare betaalmethoden.

iDEAL

iDEAL, de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Betalingen zijn mogelijk via diverse banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, N26, NN, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS Bank, Triodos, Van Lanschot Kempen en Yoursafe.
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • U hoeft zich niet te registreren. U kunt iDEAL gebruiken als u bankiert bij een van de deelnemende banken. Betalen met iDEAL is volledig gratis.
  • Het is veilig, want u betaalt in de omgeving van uw bank.
  • iDEAL is gemakkelijk omdat alle betaalgegevens voor u worden ingevuld. Ook weet u direct of de betaling geslaagd is.
  • U houdt controle op en overzicht van uw saldo. De iDEAL-betaling is meteen zichtbaar op uw rekeningoverzicht.

Overboeking IBAN

Bij een overboeking regelt u zelf de betaling via een bankoverschrijving. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, ontvangt u een e-mail van onze betalingsprovider Mollie met de betaalinstructie. U kunt het geld via uw vertrouwde bankomgeving overboeken. Na ontvangst van uw betaling, zullen wij uw bestelling in behandeling nemen.

Bancontact

Bancontact, de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

SOFORT

SOFORT, een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen (België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Polen, Spanje en Zwitserland). SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Belfius Direct Net

Belfius, een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Klanten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

KBC/CBC Betaalknop

KBC/CBC-Betaalknop, een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, de grootste consumentenbanken van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving.

Giropay

Giropay, een online-betaalplatform van de Duitse banken. Een betaling via deze betaalmethode lijkt veel op het betaalproces van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd, en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Ruim 80% van de Duitse banken heeft een aansluiting met Giropay. 

EPS

De Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die ontwikkeld is door verschillende Oostenrijkse banken. Dit maakt EPS de belangrijkste bankoverschrijving betaalmethode in Oostenrijk.

Przelewy24

Przelewy24, de meest gebruikte betaalmethode in Polen waarbij 350 banken zijn aangesloten. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL, is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankierenomgeving van de consument.

PayPal

PayPal, een bekende digitale wallet met meer dan 300 miljoen actieve gebruikers in meer dan 200 landen. PayPal laat klanten hun creditcardgegevens of bankrekening aan hun PayPal-account koppelen, of saldo op hun account zetten. 

Creditcard

Wij accepteren betalingen van de creditcardmerken American Express, CartaSi, Cartes Bancaires, Maestro, MasterCard, Visa, V-Pay, Dankort, Postepay en Nordea.

Apple Pay

Apple Pay, de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin u de betaalkaarten heeft geplaatst.

Klarna ‘Betaal later’

Door gebruik te maken van Klarna kunt u tot 30 dagen na ontvangst van uw aankoop betalen. Deze betaalmethode is momenteel beschikbaar voor betalingen in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Oostenrijk en Zweden. U betaalt rechtstreeks aan Klarna en dient hiervoor over een Klarna account te beschikken. Deze kunt u bij de eerste betaling aanmaken.
Klarna neemt de betalingsverplichting over waardoor de afhandeling van betalingen en bijvoorbeeld aanmaningen buiten de verantwoordelijkheid van AgriVos plaatsvinden.

Voor vragen over een betaling via Klarna of een afgekeurde bestelling via Klarna, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Klarna via 020-8082852 of de chat via klarna.nl/klantenservice.

Verzending door Europa

Snelle en betrouwbare levering

Klantbeoordeling 4.8 / 5

388 reviews ★★★★★

EU intracommunautaire levering 0% BTW

100% Veilig afrekenen

iDEAL / Bancontact / Creditcard

error: Our information and content are copyright protected, kind regards Team AgriVos