Slimme prijzen voor agrarische producten

Over ons

AgriVos, slimme prijzen voor agrarische producten.

Concept slimme prijzen

Het ontstaan van de webshop

AgriVos is in 2020 opgericht door Pieter Vos. Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de automatiseringstechniek voor de melkveehouderij, is het idee ontstaan een webshop voor agrariërs op te richten. Met het concept “slimme prijzen voor agrarische producten” streven wij ernaar om zowel kwalitatief als prijstechnisch toonaangevend te zijn in de agrarische sector.

Originele en passende onderdelen

Melktechniek

AgriVos.nl is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle webshop met een uitgebreid assortiment Melkstal- en Melkrobotonderdelen. Dit assortiment omvat zowel originele als passende onderdelen voor de merken DeLaval, GEA, Fullwood, Boumatic, Gascoigne Melotte, Dairymaster, SAC en Lely. Naast tepelvoeringen en slangen vindt u bij AgriVos ook vele melktechnische onderdelen.

Alles voor op en rond het erf

Uitbreiding totaalassortiment

Mede dankzij de vele vragen die wij ontvangen van klanten voor de levering van bepaalde artikelen, breidt ons assortiment nog elke dag uit. Zo hebben wij reeds vele artikelen aan ons assortiment toegevoegd: van benodigdheden voor de melkveehouderij tot werkkleding en artikelen voor paard en ruiter.

Laat ons u inspireren, neemt u een kijkje in onze webshop met slimme prijzen.

Met vriendelijke groet, team AgriVos

Bedrijfsgegevens

AgriVos
Theo van Doesburgstraat 47
9204 KX Drachten
Nederland
KVK-nummer: 74672185
BTW-identificatienummer: NL002317759B92

E-mail: info@agrivos.nl

 

Heeft u een vraag over één van onze producten of een algemene vraag? Dan verwijzen wij u naar onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Aankoopervaring: Laarzen besteld vanuit Frankrijk bij Agrivos. Hoefde de BTW niet te betalen (verschillende Europese landen = verschillende tarieven). Levering was snel. Erg blij met de service. Laarzen review: Erg blij met de laarzen. Zeer comfortabel, voelt als sneakers! Ook behoorlijk warm. Perfect voor werkzaamheden rond de boerderijgebouwen.
hennequin
Frankrijk
Ik was al lang op zoek naar deze afdichting en uiteindelijk vond ik hem in Nederland via deze online winkel. Ik heb deze rubberen o'ring vervangen na 19 jaar functioneren van de melkpomp. Ik denk dat deze online winkel zeer goede oplossingen heeft voor alle schapenhouders
dimitrios kontogiannakoudis
Griekenland
Verzending door Europa

Snelle en betrouwbare levering

Klantbeoordeling 4.8 / 5

361 reviews ★★★★★

EU intracommunautaire levering 0% BTW

100% Veilig afrekenen

iDEAL / Bancontact / Creditcard

error: Our information and content are copyright protected, kind regards Team AgriVos