Slimme prijzen voor agrarische producten

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over een artikel. Dan kunt u het/de artikel(en) aan ons retourneren. U kunt artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits de artikelen nog in originele staat zijn: onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking.
De kosten voor de retourzending zijn altijd voor rekening van de klant.
Voeg te allen tijde de pakbon bij uw retour, zodat wij weten van wie de retour afkomstig is.

Voorwaarden retourneren

Nadat u via de website een retourmelding hebt doorgegeven en hiermee aangeeft dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht (zoals omschreven in de Algemene Voorwaarden), heeft u nog 14 dagen om de artikelen te retourneren.
De te retourneren artikelen dienen in originele staat te zijn. Dit wil zeggen: onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking.
Bovendien dienen de artikelen in de originele verzendverpakking te worden geretourneerd.
Retourneren kan uitsluitend na het maken van een retourmelding.

U ontvangt na de retourmelding een e-mail met pakketlabel en verdere instructies over de retourzending.

Na ontvangst van uw retour wordt deze door ons beoordeeld en gecontroleerd. Wordt uw retour niet akkoord bevonden, dan nemen wij contact met u op. Mocht de retourzending niet aan de retourvoorwaarden voldoen, dan is het mogelijk dat een lager bedrag dan de aankoopwaarde wordt gecrediteerd. Bij acceptatie van de retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket teruggestort naar de rekening waarmee betaald is. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging.

Hieronder kunt u uw retourzending aanmelden bij AgriVos. U ontvangt na de retourmelding een e-mail met verdere instructies over de retourzending.

Verzending door Europa

Snelle en betrouwbare levering

Klantbeoordeling 4.8 / 5

361 reviews ★★★★★

EU intracommunautaire levering 0% BTW

100% Veilig afrekenen

iDEAL / Bancontact / Creditcard

error: Our information and content are copyright protected, kind regards Team AgriVos